fredag den 12. februar 2016

Hunden kunne ikke stoppes ved Bøjden Nor!

Bøjden Nor i dag 12-02-2016

Forvirret kvinde til hest, rider på stranden fra færgehavnen  til parkeringspladsen ved fugletårnet med to løse hunde, en fårehund og en blandingsrace af en Siberian Husky.

Husky hunden passer mig op to gange på stranden, kvinden forsøger og kalde den til sig uden held, - den forsætter ind i Bøjden Nor og strejfede rundt på engene, hvor den jager en harer op.   Haren løber alt hvad den kan langs vandkanten, hunden  10 meter bagefter, tværs over parkeringspladsen ved færgehavnen  i fuld fart og ind i Noret forsættet mod krattet, her får haren mulighed for og slippe af med hunden.

Husky hunden forsætter med og løbe forvirret rundt på engarealerne og ned med fiskerlejet, hvor den siden forsvinder.


Blandingsrace af en Siberian Husky hund.

 Kort efter kom kvinden  kørende i en varevogn søgte og kaldte efter hunden i Bøjden Nor fra flere sider af, men forgæves . Kl. 14.35 indstillede hun eftersøgningen og kørte hjem.

Tilføj billedtekst
Forfatter og fotograf er bloggen bekendt!


1 kommentar:

  1. Ja, løse hunde er et stort problem, som vi også kæmper med her i Tarup/Davinde grusgravene. Desværre ser det ikke ud som om der er noget at gøre, medmindre man kunne uddele bøder. Hundeejerne er pænt ligeglade med fugle, dyr og andre mennesker, bare deres lille vuffer har det godt!

    SvarSlet