tirsdag den 3. november 2015

Foredrag og billeder fra Chukotka i Sibirien d. 18. nov. kl 20:00 - Husby Forsamlingshus

Onsdag den 18. november er der foredrag og billeder fra Chukotka i Sibirien kl. 20:00 i Husby Forsamlingshus af Mads Syndergaard.

Mads Syndergaard skrev:

I juni måned var jeg i Chukotka (NØ Sibirien) sammen med Jens Gregersen. Det overordnede formål med rejsen var at følge bestanden af Skeryler på en bestemt lokalitet i nærheden af Anadyr (se Googlemap), men jeg var lige så meget med, fordi det er en fantastisk fugledestination i alle mulige henseender.

Skeryle Foto © Mads Syndergaard
Jeg er meget interesseret i fuglefoto (http://photoblog.syndergaard.dk) og havde selvfølgelig alt udstyret med...

D. 18. november kl. 20:00 holder jeg foredrag og viser billeder fra turen i Husby Forsamlingshus. Men det er sjovest at bruge tid på at lave et godt "produkt" hvis der kommer nogen og ser og hører med...

Jens Gregersen kommer også, mest som tilskuer, men også for at vise 2. udgaven af bogen "Arktisk Sommer" frem - den udkommer på onsdag d. 4. november. Der vil være mulighed for at købe signerede eksemplarer.

Venlig hilsen, Mads Syndergaard

Find vej til  Husby Forsamlingshus.
Mads Syndergaards blog http://photoblog.syndergaard.dk
Pris: 50,- kroner

Ps.: Vil du være sikker på, at der er kage og kaffe nok i forsamlinghuset denne aften, er det en god ide at give Mads Syndergaard et praj. Tilmelding senest d. 17/11 til mads@syndergaard.dk

Se opslagDof-Fyn

.
2 kommentarer:

  1. Mange tak for dette Erhardt - håber det virker efter hensigten :-) Hilsen Mads S

    SvarSlet