tirsdag den 11. april 2017

Sprogø

Er vi nok, så kan der laves en tur til Sprogø....

Fuglene på Sprogø.

Sprogø ligger mystisk og utilnærmelig i midten af Storebælt. Placeringen og naturen på øen, gør den til et eldorado for fugle. Fra yngletidens inferno af skrigende måger og terner, til vinterens rastende vadefugle og gæs, er Sprogø altid et besøg værd.På turen fortælles om de fugle vi ser, de naturtiltag Sundogbælt har iværksat på øen og om øens natur generelt.

Tejst Foto: Peter Pelle

Hvis der er nok interesserede laver Nyborg Turist ture til Øen med mig som guide. Jeg har kommet på øen i flere år med biolog Lars Hansen, som har formet øens fugleliv, som det ser ud i dag.

Hvis der er nok interesserede laver Nyborg Turist ture til Øen med mig som guide, så giv dem et skriv!

Mvh.
Peter Pelle

Kontakt:  VisitNyborg

og udtryk et ønske om at komme på fugletur til Sprogø!

3 kommentarer:

 1. Jeg er interesseret men ksn ikke finde ud af det med at tilmelde mig eller vise interesse på Nyborg turist. Mvh Inger Christensen. Hildatter@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger

   Du kan bruge mailadressen: visitnyborg@nyborg.dk

   Vh Erhardt

   Slet
 2. Hej Inger

  Jeg har selv skrevet en mail til: visitnyborg@nyborg.dk

  hvor jeg har udtrykt ønske om at ville deltage i en tur.
  Visit Fyn er flinke til at svare.

  "Hej Erhardt,

  Tak for din mail. VisitNyborg tilbyder i dag guidede ture til Sprogø med et bredere formidlingsfokus end blot fugle. Disse ture er til salg via www.visitnyborg.dk.

  Som du måske har læst på http://snaturblog.blogspot.dk/2017/04/sprog.html så er der et ønske om at arrangere en tur med særlig fokus på fuglene på Sprogø. Dette forudsætter dog enten at en forening/gruppe påtager sig ansvaret i samarbejde med os eller at jeg har tilstrækkeligt med enkeltønsker, som er villig til at indgå en bindende aftale, hvis der skal tilbydes en specifik specialtur.
  Derfor arbejder jeg i øjeblikket sammen med Naturvejleder Peter Pelle (som også er ophavsmand til førnævnte blog), på at undersøge interessen for en sådan tur.

  Med andre ord, tager jeg dit ønske til efterretning, og noterer det sammen med din mailadressen. Så vil vi forhåbentlig kunne danne os et indtryk af efterspørgslen i løbet af det næste halve års tid, så vi kan vurdere det reelle behov for en tur i 2018. Jeg vil således også være nødt til at vente med at give dig et endeligt svar, da det endnu ikke er afgjort, om der kan samles nok deltagere til en tur med fokus på fugle.
  Venlig hilsen / Best regards / Mit freundlichen Grüßen

  Henrik Christoffersen-Thorsen, turismeassistent  Torvet 2B | 5800 Nyborg | Danmark
  Telefon +45 6333 8090 I Dir + 45 6333 8091
  Mobil +45 3060 5664 I hct@nyborg.dk"

  Vh Erhardt

  SvarSlet