onsdag den 20. september 2017

Frit udsyn....!

Udsyn fra Fugletårnet i Vejlen.

Fugletårnet Vejlen, Taasinge. Foto: Erik Thomsen
En eller anden barmhjertig sjæl har slået halvdelen af sivene foran fugletårnet, men den anden side af vinduesåbningerne  er forsat dækket af høje siv

- hvad har han tænkt, den barmhjertige sjæl….. om igen.

Venlig hilsen
Erik Thomsen

Flere har tænkt samme tanke i forbindelse med besøg ved Vejlen. Susanne har skrevet til Naturstyrelsen, Faaborg:

"Til Naturstyrelsen, Sollerup.

Vi er nogle stykker, der jævnligt besøger Vejlen på Tåsinge for at se på fuglelivet. Det går også så længe vi holder os til stedet med bænken. Går man ud i fugleskjulet bliver det vanskeligt at se over noret. Der vokser siv op rundt omkring skjulet. Derudover er det ikke et skjul, der kan anvendes af mennesker, der medbringer et teleskop. Bænke langs væggene og fastnaglede skamler er i vejen.
Vi glæder os til at I får høstet sivene, så vi kan se hen over noret, hvor der ofte er dejlige ænder på vandet, og vadefugle på visse årstider. 

Hilsen fra, 
Susanne Rørdam Skov"

Naturstyrelsen har svaret, at der ikke tidligere er klaget over sivene ved fugeltårnet. Bevoksningen og sivmåtter, der flankerer træbroen til tårnet, er der for ikke at forstyrre fuglene i forbindelse med adgang til tårnet. Sivene ved tårnet skal være med til at sløre tårnet i landskabet. Bænke og skamler er lavet for at bl a børn kan bruge tårnet.
Naturstyrelsen vil se på forholdene og måske foretage justeringer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar