lørdag den 16. september 2017

Rørsanger fra Keldsnor fra i år genlæst ved Murcia, Spanien.

Fra Skandinavien til Afrika med Stop i Murcia

http://www.asociacionanse.org/Así podríamos describir el gran viaje de un joven Carricero común (Acrocephalus scirpaceus) que hemos capturado hoy durante una jornada de anillamiento en la estación de esfuerzo constante de Villacaparra, en plena Huerta de Murcia.

No es que sea el único de su especie inmerso en semejante aventura, todo lo contrario, en estas fechas miles de aves de numerosas especies atraviesan la península Ibérica en su periplo migratorio desde el centro o norte de Europa, donde nacieron, hacia zonas templadas de África donde encontrarán el alimento que necesitan para pasar el invierno.

Este ejemplar en concreto portaba una anilla con remite ZOOL. MUSEUM DENMARK (9CM5170), dejando constancia de su paso por este país. Tendremos que esperar a recibir los detalles de su anillamiento para conocer más sobre su historia.

Buen viaje!Se google oversættelse

Fra skandinavien til afrika med et stop i den have.

Så vi kunne beskrive den store rejse for en ung fælles " (acrocephalus acrocephalus), som vi har fanget i dag i løbet af en dag, hvor vi ringer til den konstante indsats i villacaparra, i den have.

Ikke at han er den eneste af hans art, der er nedsænket i et sådant eventyr, tværtimod, på disse datoer, hvor tusindvis af fugle af mange arter krydser den iberiske halvø i deres vandrende fra centrum eller nord for europa, hvor de blev født, Til tempereret zoner i afrika, hvor de vil finde den mad, de behøver for at tilbringe vinteren.

Denne specielle prøve bar en ring med. Museum danmark (9 cm5170), som registrerer sin passage gennem dette land. Vi bliver nødt til at vente med at få detaljerne om din ringetone for at få mere at vide om din historie.

God tur!

Jesper Brinkmann Nielsen fortæller:

En fugl jeg mærkede på Langeland i august (den 15. august) er nu nået til Sydeuropa og om er par dage har den nok krydset Sahara:).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar